این روزها، اطلاعات غلط و ناصحیح در مورد اندازه آلت تناسلی مردان و اهمیت آن…
روان درمانی در بهبود رابطه زناشویی
روان درماني به شيوه هايي گفته مي شود که در آن مشکلات رواني و عاطفي از طريق بيان مشکلات به يک درمانگر و گفتگو با او درمان مي گردد. روان درمانگر به شناخت شما ازخود و بهتر شدن توانايي مقابله تان کمک مي کند.
یکی از خدماتی که مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی دکتر سعید محمد زاده به مراجعان خود ارایه می دهد درمان اختلالات جنسی است. اختلالات جنسی یکی از عواملی است که باعث بر هم خوردن بنیان خانواده می شود. اختلالات زناشویی و مشکلات جنسی موضوعات در هم تنیده ای هستند؛ یعنی نمی توان مرز مشخصی برای آن ها در نظر گرفت. وقتی زن و شوهری در کنار هم باشند و مشکلات رفتاری داشته باشند و مشکلات رفتاری داشته باشند قطعا این مشکلات بر روابط جنسی شان تاثیر می گذارد؛ همانطورکه در صورت وجود مشکلات جنسی در روابط زناشویی افراد، مشکلات رفتاری نیز به وجود می آید.
اهداف روان درماني عبارتند از:
– تغييرالگوهاي آسيب زاي رفتاري
– بهبود احساس ارزشمندي
– حل و فصل تعارض ها
روان درماني به ياد گرفتن در مورد خودتان کمک مي کند. در بعضي از موارد، شما ياد مي گيريد که چگونه گذشته را درک کرده و با زمان حال تطبيق دهيد. در موارد ديگر شما از آن دسته از پاسخ هاي تان که مشکلاتي را در زندگي شما ايجاد مي کنند، آگاه شده و شيوه هاي تغييرآنها را ياد مي گيريد.
روان درمانی هچنین می تواند در بهبود رابطه زناشویی هم موثر باشد. فرض کنید فردي به خاطر مشکلات کلي زناشويي يا مشکلات جسماني به متخصص و پزشک مراجعه کرده باشد و تشخيص روانشناختي از جانب پزشک براي او تجويز نشده باشد. در چنين وضعيتي بيمار ممکن است با رنج خود زندگي کند يا موقتا حالش بهبود يابد، اما احساس نارضايتي و عدم آرامش ممکن است او را به سمت مراکز روانشناختي نظير کلينيک سلامت خانواده سوق دهد.زماني که چنين افرادي تحت مشاوره با يک روانشناس قرار ميگيرند، مشخص ميشود که اين احساسات ناخوشايند که خود را به شکل مسائل جسماني يا بيقراري و افسردگي نشان داده است، از زماني شروع شده است که به رابطه جنسي او و همسرش آسيب وارد شده است. در بسياري از موارد نقش بيمار هم در تشخيص غلط موثر است .
فرض کنيد که بيمار با همسرش مشکلات زيادي در حوزه روابط جنسي و روابط متقابل دارد، اما دليل مراجعه وي به کلينيک اين است که احساس بيحوصلگي يا بي انرژي بودن يا مشکلات جسماني نظير سردردهاي دائمي را تجربه کرده است.در اين موارد مهمترين دليل براي تشخيص اشتباه اين است که بيمار احساس امنيت در برابر متخصص ندارد و البته با توجه به اين که مسائل جنسي از جمله مسائل خصوصي زندگي هر فرد است که ديگران تمايلي به مطرح کردن آن در نزد ديگران حتي پزشک يا روانشناس ندارند اين مسئله شايد طبيعي و پذيرفتني به نظر برسد. به همين دليل ارزيابي همه جانبه در درمانهاي روانشناختي مورد تاکيد است. در درمانهاي روانشناختي نميتوان صرفا بر درمانهاي دارويي اتکا کرد .به عنوان مثال اگر در درمان اختلال واژينسموس صرفا با نگاهي جسماني مسئله را بررسي کنيم و نظير مواردي که داشتهايم به جراحي پرده بکارت بپردازيم ، گرچه انتظار داريم که بيمار ديگر اضطراب از نزديکي را نداشته باشد ، اما چون مسئله کاملا روانشناختي است و بيمار هراس و اضطراب از نزديکي و آسيب ديدن را دارد ، مشکل همچنان پابرجا ميماند و درمان صورت نميگيرد.
مشکل اصلي به ذهن اين فرد بازميگردد که توان ايجاد رابطه را از وي گرفته است. هرچند درمانهاي روانشناختي از ساير درمانها وقتگيرتر است، اما در صورت تشخيص و درمان درست اين درمانها پايدار ميمانند.
در گام نخست بايد بدانيم که مسئله جنسي در انسان صرفا يک موضوع زيستي نيست. اين رابطه، در انسان کاملا موضوعي روانشناسي است که اين بعد ميتواند ساير جنبهها را تحت تاثير قرار بدهد. حتي در مواقعي که ما انتظار داريم که مثلا با معاينات دقيق پزشکي مسئلهاي نظير مشکلات نعوظي را بررسي کنيم.
ممکن است که نتيجه ما را شگفت زده کند و بيمار کاملا تحت تاثير شرايط رواني و ذهني خويش عليرغم سلامت جسماني، مشکل نعوظي را نشان دهد. نظير اين مورد فردي بود که بهخاطر وجود اين مشکل با همسر خويش مراجعه کرده بود و در معاينات اورولوژي که از طريق تزريق به اجسام غاري انجام شده بود، تشخيص اختلال نعوظ را گرفته بود درحالي که پس از درمانهاي روانشناختي مشکل حل شد و روابط جنسي بهنجار دوباره برقرار شد.
بههرحال «آگاهي بخشي» نقش بسيار مهمي را در حل اين مشکل ايفا ميکند. در مواردي شايد مردم خيلي از اين خدمات استقبال نکنند. فارغ از مسائل فرهنگي مشکلات زيادي همچون در دسترس نبودن متخصصان و تحت پوشش بيمه نبودن اين خدمات در اين عدم استقبال نقشدارد. اگر بيمار از مراجعات خود نتيجه بگيرد، علاوه بر اينکه درمان را جدي ميگيرد و آن را نيمه کاره رها نميکند و ديگران را نيز در دريافت کمک از اين خدمات تشويق کرده و آنها را به اين مراکز معرفي ميکند. به نظر ميرسد و در اين زمينه بايد آگاهي کافي به افراد داد تا فرد بداند که جايي وجود دارد، ميتواند مشکل آنها را حل کند. بايد بدانيم که بيتوجهي به مسائل رواني در ايجاد اختلالات از جمله اختلالات جنسي ، ناديده گرفتن علم و دانش نوين است و نميتوان بدون توجه به صدها مقالات علمي معتبر که به مسائل روانشناختي اختلالات جنسي توجه کرده است، صرفا به درمانهاي زيستي و دارويي پرداخت و اميدوار بود که بتوان اين اختلالات را درمان کرد و به خانواده ها در به دست آوردن آرامش و سلامت رواني زوجين کمک کرد.
در مرکز درمانی دکتر سعید محمدزاده در صورت لزوم برای رفع مشکلات زناشویی زوجین، روان درمانی تجویز می شود.جهت تایین وقت مشاوره با شماره های ذیل تماس حاصل بفرمایید:
(تهران) 77455812-021 | 77806668-021
( مشهد) 8434617-0511
09121464661
و یا به صورت آنلاین وقت مشاوره خود را رزرو کنید.
یکی دیگر از خدماتی که مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اکسیر به مراحعان خود ارایه می دهد درمان اختلالات جنسی است. اختلالات جنسی یکی از عواملی است که باعث بر هم خوردن بنیان خانواده می شود. اختلالات زناشویی و مشکلات جنسی موضوعات در هم تنیده ای هستند؛ یعنی نمی توان مرز مشخصی برای آن ها در نظر گرفت. وقتی زن و شوهری در کنار هم باشند و مشکلات رفتاری داشته باشند و مشکلات رفتاری داشته باشند قطعا این مشکلات بر روابط جنسی شان تاثیر می گذارد؛ همانطورکه در صورت وجود مشکلات جنسی در روابط زناشویی افراد، مشکلات رفتاری نیز به وجود می آید.
This Post Has 0 Comments