این روزها، اطلاعات غلط و ناصحیح در مورد اندازه آلت تناسلی مردان و اهمیت آن…
ویاگرا نام تجارتی داروی سیلدنافیل (Sildenafil citrate) است. ویاگرا برای اولین بار در درمان آنژین صدری (بیماری قلبی) مورد استفاده قرار گرفت که طی آن بهبود اختلال نعوظ در مردان مشاهده شد و سپس از 27 مارس 1998 به عنوان اولین داروی ناتوانی جنسی یا impotence در آمریکا مورد استفاده قرار گرفت.
اگر سیلدنافیل را برای اختلال نعوظ خریداری می کنید، می توانید آن را با نام های تجاری Viagra، Aronix، Liberize و Nipatra نیز بشناسید.
سیلدنافیل برای پرفشاری خون ریوی نیز می تواند با نام های تجاری Revatio و Grandipam شناخته شود.
کمک به نعوظ ضعیف
نعوظ ضعیف حداقل در 140 میلیون مرد در سراسر جهان وجود دارد. این دارو به دلیل تاثیر در مکانیزم خون رسانی، به مردانی که دچار اختلال نعوظ هستند، کمک می کند موقتا توانایی جنسی خود را بازیابند.
ساختار آنزیمی
ویاگرا به دستهای از داروها به نام مهارکنندههای فسفودی استراز نوع 5 (PDE5) تعلق دارد که در حقیقت آنزیمی است که مواد شیمیایی خاصی را در خون شما تنظیم میکند.
این دارو با افزایش جریان خون به آلت تناسلی به شما کمک میکند تا نعوظ را به طور موقت حفظ کنید اما آن را درمان نمیکند و بر میل جنسی نیز تأثیری ندارد. همچنین برای داشتن نعوظ علاوه بر مصرف این قرص، همچنان به تحریک ذهنی یا فیزیکی نیاز است.
مکانیزم جذب ویاگرا
این قرص به راحتی و به سرعت از دستگاه گوارش جذب شده و توسط آنزیم های کبدی متابولیزه می شود، همچنین کبد و کلیه در دفع آن نقش دارند. با این حال، اگر به همراه یک رژیم غذایی پرچرب استفاده شود باعث کاهش جذب و سرعت اثر و غلظت آن در خون میشود.
عوارض مصرف ویاگرا
ویاگرا می تواند جریان خون به عصب بینایی چشم را کاهش دهد و باعث از دست دادن ناگهانی بینایی شود. البته این یک عارضه نادر است و بیشتر افرادی که دچارش شدند بیماری قلبی، دیابت، فشار خون بالا، کلسترول بالا، یا به برخی از مشکلات چشمی مبتلا بودند.
همچنین این عارضه در افرادی که سیگار میکشیدند یا بالای 50 سال داشتند، نیز رخ داده است. هرچند مشخص نیست که آیا ویاگرا علت واقعی کاهش بینایی است یا خیر.
عوارض جانبی در مردان مسن
در مطالعات بالینی ویاگرا، هیچ تفاوتی در عوارض جانبی در مردان 65 سال و بالاتر در مقایسه با مردان کمتر از 65 سال مشاهده نشد.
یا این حال سطح ورود ویاگرا به خون مردان بالای 65 ساله نسبت به مردان جوان بیشتر است؛ این موضوع میتواند خطر عوارض جانبی را افزایش دهد. به همین دلیل، برای مردان مسن دوز تجویز شده کمتر از آن چیزی است که برای جوانان توصیه می شود.
موارد منع مصرف
در بعضی موارد همچون استفاده از ترکیبات نیتروژنی مثل نارساییهای کبدی شدید، نارسایی کلیه، فشار خون پایین، سکته مغزی یا قلبی و یا مشکلات ارثی شبکیه چشم استفاده از این دارو منع شده است.
تداخلات دارویی
ویاگرا نباید با داروهای مشابهی چون آوانافیل (استندرا)، تادالافیل (سیالیس) یا واردنافیل (لویترا) مصرف شود. هچنین باید برای مصرف آن و جلوگیری از تداخلات دارویی با پزشک مشورت کرد؛ برخی از موارد اختلال دارویی ناشی از مصرف ویاگرا چنین است:
- داروهای درمان فشار خون بالا یا پروستات
- آنتی بیوتیک: کلاریترومایسین، اریترومایسین یا تلیترومایسین
- داروهای ضد قارچ: کتوکونازول یا ایتروکونازول
- دروهای درمان اچ آی وی (ایدز): آتازاناویر، ایندیناویر، ریتوناویر، یا ساکویناویر
سخن آخر
برای درمان ناتوانی جنسی به جای استفاده مکرر از قرص ها و داروها باید بصورت جدی اقدام کرد . زیرا که بسیاری از این دارو ها علاوه بر اثرات جانبی بسیار بعد از مدتی بی اثر خواهند بود.
در صورتی که به ناتوانی جنسی یا عدم نعوظ دچار هستید با شماره های کلینیک دکتر سعید محمدزاده که در سایت درج شده است تماس بگیرید.
This Post Has 0 Comments