این روزها، اطلاعات غلط و ناصحیح در مورد اندازه آلت تناسلی مردان و اهمیت آن…
امروزه بسیاری در مورد سایز آلت تناسلی خود نگران هستند و تحت تأثیر تبلیغات عموماً نشأت گرفته از فیلم های بزرگسالان تصور می کنند آلت آنان از حد نرمال کمتر است؛ از این رو جستجو برای مواردی چون عوارض قرص بزرگ کننده آلت تناسلی نیز افزایش یافته است.
به طور کلی روش هایی برای افزایش سایز آلت تناسلی وجود دارد که دارو درمانی، جراحی، تمرین و دستگاه جزئی از این روش ها است. اما تشخیص اینکه آلت تناسلی شما کمتر از حد نرمال است یا خیر کار چندان دشواری نیست.
چه اندازه ای برای آلت تناسلی نرمال است؟
پیش از پرداختن به دارو و عوارض قرص بزرگ کننده آلت تناسلی بهتر است ببینیم که اصلاً چه سایزی برای آلت تناسلی آقایان غیر نرمال و نیازمند اقدام است.
طبق تعریف علمی، اندازه آلت تناسلی یک مرد بالغ، در حالت نعوظ و بالای ۹ سانتی متر کاملاً نرمال است و نیاز به درمان ندارد؛ آلت تناسلی تنها زمانی کوچک در نظر گرفته می شود که در هنگام نعوظ کمتر از ۳ اینچ (حدود ۷.۵ سانتی متر) باشد که این وضعیت میکروپنیس نامیده می شود.
برای درمان میکرونیس نیز تنها راه حل جراحی نیست بلکه بسته به صلاح دید پزشک روش مناسب برای درمان میکروپنیس استفاده خواهد شد.
بیشتر بدانید: علت عدم نعوظ ناگهانی چیست؟
قرص های بزرگ کننده آلت تناسلی چیست و آیا بی خطر هستند؟
بیشتر مکملها و قرصهای غذایی نیازی به تایید سازمان غذا و دارو (FDA) ندارند و لازم نیست ثابت کنند که بیخطر یا موثر هستند.
از آنجایی که مکمل ها مانند داروها تنظیم نمی شوند، به راحتی می توان انواع یا مقادیر نادرست مواد تشکیل دهنده را روی بسته بندی درج کرد، که ممکن است دانستن اینکه چگونه بر سلامت شما تأثیر می گذارد دشوار است. از این رو هشدارهایی در مورد عوارض قرص بزرگ کننده آلت تناسلی داده می شود.
ترکیبات قرص های بزرگ کننده آلت تناسلی چیست؟
یکی از ترکیبات برخی از قرصهای بزرگکننده آلت تناسلی، سیلدنافیل است که ماده فعال اصلی در داروهای اختلال نعوظ (ED) مانند ویاگرا است.
سیلدنافیل در دوزهای بالا می تواند خطرناک باشد، به ویژه برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی یا افرادی که داروهای فشار خون مصرف می کنند. علاوه بر این، سیلدنافیل فقط تأثیر خود را بر درمان ED یا اختلال نعوظ نشان داده شده است و هیچ تاثیری بر اندازه یا طول شما ندارد.
علاوه بر آنچه گفته شد، به دلیل این که مکملها نیازی به تایید FDA ندارند، ممکن است حاوی موادی باشند که روی برچسب مشخص نشده باشند.
خطرات و عوارض قرص بزرگ کننده آلت تناسلی چیست؟
مطالعهای در سال 2018 بیان میکند که مکملهای تقویتکننده کاملاً طبیعی که شرکتها به عنوان مکملهای غذایی به بازار عرضه میکنند، میتوانند منجر به اثرات نامطلوبی مانند فشار خون پایین، ضربان قلب نامنظم و بالقوه افزایش خطر سرطان شوند.
این عوارض قرص بزرگ کننده آلت تناسلی تا حدی به دلیل مواد فعال اعلام نشده مانند سیلدنافیل است.
منبع معتبر مرکز ملی سلامت مکمل و یکپارچه (NCCIH) بیان میکند که بسیاری از شرکتها میزان yohimbe را در محصولات خود اعلام نمیکنند. این ماده می تواند باعث اضطراب و افزایش خطر حملات قلبی و تشنج شود.
افرادی که از مهارکننده های مونوآمین اکسیداز، نوعی داروی ضد افسردگی استفاده می کنند، باید از مصرف یوهیمبن برای کاهش خطر عوارض جانبی این داروها اجتناب کنند. این داروهای ضد افسردگی عبارتند از فنلزین (ناردیل) و ترانیل سیپرومین (پارنات).
همچنین به بیان NCCIH عصاره جینکو بیلوبا نیز خطراتی دارد. این ماده می تواند خطر خونریزی را افزایش دهد، به خصوص اگر فردی از داروهای رقیق کننده خون استفاده کند. سایر عوارض جانبی قرص بزرگ کننده آلت تناسلی شامل سردرد، یبوست و آلرژیک است.
با توجه به این عوارض باید داروهای بزرگ کننده آلت تناسلی را تنها با تجویز پزشک متخصص مصرف کرد.
جایگزین قرص های بزرگ کننده آلت تناسلی
افرادی که در مورد اندازه آلت تناسلی خود نگران هستند باید با یک اورولوژیست یا سکسولوگ در زمینه سلامت جنسی مشورت کنند. آنها ممکن است گزینه های درمانی مختلفی را توصیه کنند.
در برخی موارد نیز دکتر ممکن است استفاده از دستگاه وکیوم را تجویز کند. وکیوم از جمله دستگاه هایی است که داوطلب می تواند با خود به خانه ببرد. دستگاه های دیگری همچون جلک و رولر نیز چنین هستند.
برخی دیگر از درمان های دستگاه هایی باید در کلینیک انجام می شود از جمله الکتروفیکس که حداقل یک ساعت زمان می برد و شامل یک انرژی لیزر و پرتوان دایود است.
بیمار پس از اتصال به این دستگاه باید حدود یک ساعت روی تخت استراحت کند. این درمان برای جوان سازی سلول های اسفنجی آلت است؛ کربوکسی تراپی و شاکویو نیز باید در مطب انجام شوند.
بیشتر بدانید: درمان زودانزالی با داپوکستین
نکته پایانی
در این مطلب به عوارض قرص بزرگ کننده آلت تناسلی پرداخته شد؛ این قرص ها می توانند باعث اضطراب و افزایش خطر حملات قلبی و تشنج شود؛ همچنین سردرد، یبوست و آلرژی از جمله دیگر عوارض جانبی این قرص ها است.
شما می توانید برای معاینه با شماره های درج شده در وبسایت دکتر سعید محمدزاده تماس بگیرید و وقت پذیرش دریافت نمایید.
سلام اقای دکتر برای درمان افزایش الت چه درمانی هست که بهتره ممنون میشم جواب بدین