skip to Main Content

نکاتی مهم در رابطه با ویاگرا:

-این دارو به صورت قرص یک ساعت قبل از تصمیم به مقاربت مصرف می­­شود و طی یک ساعت، نباید بیش از یک قرص مصرف شود.

-عوارض جانبی شایع ویاگرا شامل سردرد، قرمزی و احساس گرما در صورت، ناراحتی معده، آبریزش بینی، عطسه­های مکرر، تغییرات بینایی و آبی رنگ به نظر رسیدن اجسام است.

-در صورتی که نیتروگلیسیرین یا داروهای نیتراتی زیرزبانی یا ایزوسور باید با برچسب نیتروگلیسیرین مصرف می­کنید، نباید از ویاگرا استفاده کنید.

-مصرف این دارو در افراد مسن، به خصوص کسانی که از داروهای خاصی مثل نیترات­ها (که در داروهای بیماران قلبی استفاده می­شود) استفاده می­کنند، باید با نظر مستقیم پزشک مربوطه و تجویز او صورت گیرد، در غیر این صورت می­تواند خطرآور باشد.

-در صورتی که نعوظ بیشتر از چهار ساعت به طول انجامد، به دلیل احتمال آسیب به آلت تناسلی، مراجعه به پزشک ضروری است.

-مصرف سیلدنافیل در بیماران مبتلا به اختلالات خون­ریزی دهنده یا زخم معده و دوازدهه باید با احتیاط صورت گیرد.

-درصورتی که در خلال نزدیکی، علایمی مثل منگی، گیجی، تهوع یا دردهای قلبی (درد سینه، احساس سفتی و فشار در سینه، کرختی، گزگز و درد در قفسه سینه یا شانه و فک تحتانی) در مصرف کننده پدید آید، باید از ادامه فعالیت جنسی خودداری و سریعاً به پزشک مراجعه کرد.

-مصرف بیشتر از یک قرص سیلدنافیل در روز توصیه نمی­شود.

-با توجه به احتمال بروز عوارض قلبی شدید ناشی از مصرف این دارو، توصیه می­شود که فقط تحت نسخه پزشک مصرف شود.

-مهم­ترین توصیه این است هیچگاه از سر تفنن یا کنجکاوی اقدام به مصرف این دارو نکنید.

آسیب عصبهای شنوایی و بینایی با مصرف ویاگرا:

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) می­گوید ویاگرا موجب بروز ناشنوایی ناگهانی می­شود.

ویاگرا و سایر داروهای هم­گروه آن که برای رفع ناتوانی جنسی به کار می­روند، حاوی هشدارهایی درباره احتمال بروز ناشنوایی ناگهانی در مصرف­کنندگان هستند.

گرچه روشن نیست که این گروه داروها حقیقتاً باعث ناشنوایی شوند، اما سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) پنج­شنبه 18 اکتبر 2008 (26 مهر 1387) تصمیم گرفت با توجه به 26 گزارش در موارد بروز این مشکل در میان مصرف کنندگان این داروها از سال 1996 تا به حال این هشدار جدید به بروشور این داروها افزوده شود.

در داروهای رفع کننده ناتوانی جنسی «ویاگرا»، «سیالیس» و «لویترا» این هشدار جدید درج خواهد شد.

همچنین داروی «رواتیو» که بر درمان پرفشاری خون ریوی به کارمی­رود، و همان ماده موثره ویاگرا را دارا است، نیز این هشدار را خواهد داشت.

در بروشور داروهایی ویاگرا قبلاً ناشنوایی به عنوان یک عارضه جانبی احتمالی ذکر شده بود، زیرا در هنگام آزمایشهای اولیه بر روی آن موارد معدودی از بروز این عارضه گزارش شده بود.

البته با توجه به اینکه افزایش سن و برخی از بیماریها مانند دیابت و بیماری قلبی، که ناتوانی جنسی ایجاد می­کنند، ممکن است به ناشنوایی هم منجر شوند، هنوز مشخص نیست که آیا رابطه بین مصرف قرصهای رفع ناتوانی جنسی و ناشنوایی واقعی است یا به بیماری زمینه­ای آنها مربوط می­شود.

FDA به بیماران توصیه می­کند در صورتی که دچار مشکلات شنوایی از قبیل کم­شنوایی یا وزوز گوش شدند، فوراً به پزشکشان اطلاع دهند و مصرف دارو را قطع کنند. اما چندی پیش پژوهشگران ادعا کردند داروهای ناتوانی جنسی ویاگرا و سیالیس خطر آسیب چشمی را هم در مردانی که سابقه ازدیاد فشار خون یا بیماری قلبی دارند افزایش می­دهد.

محققین دانشگاه آلاباما می­گوید ویاگرا موجب آسیب عصب بینایی می­شود.

همچنین دانشمندان دانشگاه آلاباما در بیرمنگام دریافتند مردانی که سابقه حمله قلبی دارند احتمال بروز آسیب به عصب بینایی آنها در صورت مصرف داروهای درمان ناتوانی جنسی 10 برابر افزایش می­یابد.

آسیب عصب بینایی شایع­ترین علت بیماری حاد عصب بینایی در افراد بالای 50 سال است و می­تواند باعث از دست دادن بینایی در یک یا هر دو چشم شود. محققان در این مطالعه 76 مرد مبتلا به آسیب عصب بینایی را که تحت درمان قرار داشتند از نظر استعمال دخانیات و مصرف مشروبات الکلی و مصرف قرصهای ناتوانی جنسی بررسی کردند.

آنها دریافتند مردانی که سابقه حمله قلبی داشته­اند چنانچه داروی ناتوانی جنسی مصرف کنند 10 برابر بیشتر با خطر آسیب عصب بینایی روبرو هستند. ویاگرا ساخت شرکت Pfizer Inc و سیالیس cialis ساخت شرکت Eli Lilly مهم­ترین داروهای درمان ناتوانی جنسی محسوب می­شوند.

اگرچه در ماه مه 2006 اداره نظارت بر مواد غذایی و دارویی آمریکا اعلام کرد بیش از 40 گزارش در مورد تأثیر داروهای ناتوانی جنسی در بروز این بیماری چشمی دریافت کرده است، اما شرکت Pfizer اعلام کرد در بررسی 103 تحقیق بالینی روی ویاگرا روی 13 هزار بیمار هیچگونه گزارشی از این بیماری چشمی مشاهده نشده است.

با این حال این شرکت پذیرفت در برچسب دارو در این باره هشدار دهد. هرچند این بیماری چشمی، یک بیماری نادر است، اما با توجه به میزان بالای مصرف داروهای ناتوانی جنسی، میزان ابتلا به این بیماری نیز افزایش چشمگیری خواهد یافت.

اما خطرات ویاگرا برای «احساس» آدمی به همین محدود نمی­شود. چندی پیش پژوهشگران اعلام کردند افرادی که از دوزهای بالای داروی ویاگرا برای بهبود عملکرد جنسی استفاده می­کنند، ممکن است دچار کاهش عملکرد بویایی هم بشوند!

این مطالعه جدید که در آلمان به وسیله پژوهشگران دانشگاه درسدن انجام شده، روی 20 مرد جوان سالم صورت گرفته است. در این تحقیق، محققان به این افراد در 2 دوره دوزهای 50 و 100 میلیگرم از داروی معروف ویاگرا تجویز کردند و پس از هر مرحله، قدرت حس بویایی افراد بعد از استشمام یک عطر، مورد اندازه­گیری قرار گرفت.

در نهایت پژوهشگران دریافتند که در صورت استفاده از دوز 100 میلی گرم این دارو، در مردان افت بیشتری در عملکرد بویایی ایجاد می­کند. ظاهراً باید منتظر مطالعات جدید در مورد حس چشایی و لامسه هم ماند!

ویاگرا را هرگز از شبکه اینترنت خریداری نکنید و از داروخانه­های معتبر دریافت کنید!

تحقیقات نشان می­دهد نیمی از داروهای درمان ناتوانی جنسی ویاگرا که در شبکه اینترنت عرضه میشود تقلبی است.

دانشمندان با بررسی نمونه­های ویاگرا عرضه شده در شبکه اینترنت دریافتند برخی از این داروها حاوی ترکیباتی متفاوت یا مقدار مواد موثر کمتری در مقایسه با داروی ویاگرا اصلی هستند.

دکتر نیک ویلسون از دانشگاه لندن در کنفرانس داروشناسی انگلیس گفت براساس برآوردهای اولیه حدود نیمی از نمونه­های ویاگرا که از طریق شبکه اینترنت عرضه می­شود تقلبی است.

با توجه به ابتلای میلیونها مرد در سراسر جهان به ناتوانی جنسی این دارو از بازار فروش عظیمی برخوردار است. این داروی پرفروش توسط شرکت داروسازی پفایزر ساخته شده است.

داروهای تقلبی که با نام ویاگرا برچسب­گذاری شده و بسته­بندی آنها مشابه ویاگرا اصلی است، ساخت شرکت پفایزر نیست.

این دانشمندان هنوز در مورد مضر بودن ترکیبات قرصهای تقلبی مطمئن نیستند، اما میدانند که قرصهای تقلبی کارایی ندارد. چنانچه دوز مصرف دارو مناسب نباشد یا مقدار ماده موثر sildenafil بیشتری داشته باشد میتواند خطراتی ایجاد کند. بخشی از عوارض جانبی این ماده بالا رفتن فشار خون است که می­تواند زمینه­ساز حمله قلبی باشد.

این محققان از شیوه­ای به نام NIR استفاده کردند که تصویر دقیقتری از محتویات دارو و مواد فعال آن فراهم می­کند. قرصهای تقلبی از کشورهای مختلفی مانند تایلند، هند و مالت عرضه شده است. دانشمندان امیدوارند بتوانند با کمک این فن­آوری فراورده­های دارویی تقلبی را در جهان کشف و ردیابی کنند.

 

 

پیوستها:

متخصص وازکتومی|درمان عدم نعوظ|میکروپنیس|درمان ناتوانی جنسی|درمان انزال زودرس|برگشت وازکتومی

Rate this post

This Post Has 0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top