میکروپنیس یک اصطلاح پزشکی است و تعریف میکروپنیس به آلت تناسلی مردانه ای اطلاق می…
زن و مرد، مکمل یکدیگرند
قرآن زندگی خانوادگی را بهترین و کاملترین نوع زندگی برمیشمارد و آن را براساس فطرت و غریزه طبعی انسان میداند و هرگونه زندگی در بیرون از چارچوب زندگی خانوادگی را زندگی ناقص و معیوب قلمداد میکند، زیرا در تحلیل قرآنی از همان آغاز آفرینش مرد، جفت و زوجی برای همسری وی از نفس و جانش آفریده شده که افزون بر نیازهای روحی و روانی و جنسی، زمینه تکامل و کمال یکدیگر را فراهم میآورند.
زن و مرد در تحلیل قرآنی موجود مستقل هستند و از روح و روان جداگانه برخوردار میباشند، از این رو هرکسی میبایست پاسخگوی رفتار و کردار و افکار خویش باشد و هرکسی بار خویش بر دوش میکشد و در قیامت زن و مرد هریک جداگانه دارای اراده و خواستههای مستقل خواهند بود و مجازات و پاداش مستقلی میگیرند اما با این وجود در زندگی دنیوی به گونهای آفریده شدهاند که باید مکمل یکدیگر باشند. به سخن دیگر زن و مرد در زندگی خلقی و دنیوی خویش موجوداتی وابسته به یکدیگر هستند و مرد به عنوان قوام و ستون زن و همسر خویش شناخته میشود که بدان تکیه کرده به کمال خویش میرسد.
از این رو در تحلیل قرآن از زن در دنیا به عنوان جفت و همسر مرد یاد میشود که باید با تکه بر مرد و قوامیت او به کمال خویش دست یابد. اینگونه است که زن و مرد به عنوان همسران میبایست در کنار هم باشند تا به کمال لایق و شایسته خویش برسند وگرنه دچار نقص و کمبود و عیب خواهند بود.
همسر خوب، خیر برتر
بر این اساس قرآن همسر خوب و نیکو و زندگی خانوادگی را خیر میشمارد. (نساء آیه 19) و در آیه 221 سوره بقره همسران مؤمن را به عنوان خیر برتر از هر همسر دیگر میشمارد؛ زیرا زن مؤمن به جهت ایمان و رفتارهای برخاسته از آن میتواند مرد را به کمال خویش برساند ولی زن مشرک به جهت شرکت و باورهای نادرست که در کردارها و رفتارهای او نیز نمود خواهد یافت دست کم سد راه تکامل همسر خویش خواهد بود اگر گفته نشود که عامل گمراهی و یا تغییر رفتاری همسر مؤمن خود نیز خواهد شد. در حقیقت همسر مؤمن، خیر است و موجبات تکامل و آرامش و آسایش شخص را فراهم میکند.
بنابراین انسان اگر بخواهد به کمال برسد و از مواهب دنیا برای دستیابی به تکامل و کمال و حتی آسایش و آرامش دنیوی بهره برد میبایست همسری را انتخاب کند که زمینه رشد و تکامل و آسایش او را فراهم آورد و آرامش را در خانهاش جای دهد. چنین همسری را میتوان در میان زنان و مردان مؤمن یافت.
در آیات قرآنی به مسئله انتخاب زن مؤمن اشاره میشود؛ زیرا به طور طبیعی در میان عربها و حتی بسیاری از اقوام جهان، انتخاب همسر از سوی مردان بوده و هست و زنان بیشتر پس از خواستگاری به پذیرش آن روی میآورند. از این رو هرگونه پذیرش، مربوط به زنان و دختران است ولی خواستگاری و انتخاب نخست، به عهده پسران و مردان میباشد؛ بر این اساس در آیات قرآن به مسئله انتخاب زن خوب و مؤمن اشاره شده است ولی میتوان از این به دست آورد که انتخاب در هر حال دوسویه است و زنان و مردان مؤمن میبایست همسری مؤمن برگزینند.
زیبائی همسر، شرط مهم اما نه ضروری
قرآن به این مسئله طبیعی نیز اشاره میکند که انسانها موجوداتی هستند که زیبایی را میپسندند و بدان گرایش دارند. زیباییخواهی و زیباروییجویی از امور طبیعی و غریزی بشر است. قرآن با شناخت مسئله علاقهها و گرایشهای بشر به این نکته اشاره میکند که زیبایی هرچند ملاک و معیاری مهم در انتخاب همسر است ولی نباید زندگی خود را تحتالشعاع آن قرار داد.
البته به نظر میرسد که اصل زیبایی در آیات انکار نشده و از مردان و زنان خواسته شده که همسری انتخاب کنند که از نظر ایشان زیبا باشد.
در حقیقت اصل زیبایی هرگز مورد انکار قرآن و آیات آن قرار نگرفته و نوعی خلط و اشتباه در این جا پیش آمده است؛ زیرا آنچه از آیات فهمیده میشود این است که انسان هرگاه میان زیبارو و زیبارویان شگفتانگیز قرار گرفت میبایست در اینجا ملاک و معیار را ایمان قرار دهد. اصل آن است که شخص همسری زیبارو از نظر خویش برگزیند ولی هرگاه همسری را یافت که زیبایی شگفتانگیزی دارد ولی کافر و مشرک و یا انسانی غیرمتعادل اخلاقی و فکری است باید زیبارو را برگزیند و زیبارویان شگفتانگیز را به کناری نهد. (بقره آیه 221)
پس میتوان گفت که در تحلیل قران هرگز از شخص خواسته نشده که همسری زشت از نظ خود را به همسری برگزیند هرچند که مؤمن باشد؛ بلکه از وی خواسته شده که هرگاه میان دو شخص زیبای مؤمن و زیباروی شگفتانگیز غیرمؤمن قرار گرفت، زیباروی مؤمن را برگزیند.
به سخن دیگر از آن جایی که مردان و زنان زیباروی شگفتانگیز به ویژه زنان شگفتانگیز، دل و ایمان مردان را میربایند و ممکن است شخص، کنترل و مهار خویش را از دست دهد، لذا از مردان خواسته شده که خود را کنترل کنند و چشم از این زیبارویان شگفتانگیز فرو بندند و به همان زنان مؤمن زیباروی بسنده نمایند.
به هرحال انسان به طور طبیعی گرایش به زیبایی دارد و هرکسی برای ازدواج باید همسری برگزیند که از نظر وی زیبا باشد هرچند که از نظر خیلیها زیبا جلوه نکند با اینکه در تعریف علمی زیبایی به مسئله سازواری و همانندی میان اجزا اشاره میشود ولی هرکسی دقیقاً همان چیز را زیبا نمیداند که دیگری میداند. به سخن دیگر زیبایی امری نسبی است و انسان میبایست دستکم زیبایی را از نظر خود حل کند و شخصی را انتخاب کند که این معیار را داشته باشد.
پیوست ها:
درمان انزال زودرس|درمان عدم نعوظ|میکروپنیس|درمان ناتوانی جنسی|متخصص وازکتومی|برگشت وازکتومی
This Post Has 0 Comments