skip to Main Content

عامل مهم کوتاهی آلت تناسلی در مردان


آلت تناسلی پرده دار – عامل مهم کوتاهی آلت تناسلی در مردان
آلت تناسلی پرده دار (Webbed Penis) یک بیماری مادرزادی است که در آن یک پرده ای سطح تحتانی آلت تناسلی را به کیسه بیضه متصل می کند. این پرده از نوع بسیار خفیف تا نوع بسیار شدید فرق می کند. میزان شیوع این بیماری 4 درصد است. یعنی از هر صد نفر مرد چهار نفر آنها دارای آلت تناسلی پرده دار می باشد.
در نوع خفیف یک پرده کوچک یک سوم سطح تحتانی آلت تناسلی را به کیسه بیضه متصل می کند ،در نوع متوسط تقریباً نصف سطح تحتانی آلت تناسلی توسط پرده ای به کیسه بیضه متصل می شود و در نوع شدید تمام سطح تحتانی آلت تناسلی توسط پرده بزرگی به کیسه بیضه متصل می شود. گاهاً این پرده سبب کجی آلت تناسلی نیز می گردد . گاهاً این پرده دو تا می باشد که از هر طرف آلت تناسلی به طرف پائین و کیسه بیضه کشیده شده است، که به آن پرده مرکب می گویند. نوزاد پسر با این بیماری متولد می شود. در دوران کودکی ممکن است سبب درد و جریان ادرار غیر طبیعی گردد و در بزرگسالان ممکن است سبب استرس روحی روانی و اختلال جنسی شود. یک عامل اصلی که سبب کوتاه بنظر آمدن آلت تناسلی می شود، همین آلت تناسلی پرده دار است (Webbed Penis). آلت تناسلی پرده دار در موارد شدید مانع دخول کامل می شود و با عمل جراحی آن 4-3 سانتی متر به طول آلت تناسلی اضافه می گردد (Penile Lengthening).
در کودکانی که با آلت تناسلی پرده دار (Webbed Penis) متولد می شوند، نباید تا زمان اصلاح این پرده ختنه انجام شود، چون با انجام ختنه بعلت چسبندگی، آلت تناسلی کودک پشت پرده مخفی می شود. علت اصلی این بیماری هنوز مشخص نشده است، ولی آن یک نقص تکاملی در پوست ختنه گاه است که به موقع از بین نمی رود. اهمیت این بیماری در این است که بسته به اندازه پرده، از طول آلت تناسلی قابل استفاده در حین رابطه زناشوئی کاسته می شود که به آن کوتاهی کاذب آلت تناسلی می گویند. مثلا اگر طول این پرده 5 سانتی متر باشد، حدود 5 سانتیمتر از طول آلت تناسلی قابل استفاده کم می کند. اگر با عمل جراحی این پرده برداشته شود، به همان میزان به طول آلت تناسلی قابل استفاده اضافه می شود (Penile Lengthening). گاهی این پرده اگر خیلی ضخیم و بزرگ باشد، سبب ایجاد مشکل در عمل دخول می گردد. آلت تناسلی پرده دار (Webbed Penis) را به گردن بوقلمون نیز تشبیه می کنند.
آلت تناسلی پرده دار در بالغین سبب مشکلات زیر می شود:
* کوتاهی آلت تناسلی که به آن کوتاهی کاذب آلت تناسلی می گویند
* ایجاد ناراحتی حین نزدیکی
* مشکل در استفاده از کاندوم
* کجی آلت تناسلی
* استرس روانی بعلت ظاهر نامناسب
 این بیماری نوع اکتسابی نیز دارد که ناشی از ختنه است. اگر هنگام ختنه کردن پوست زیادی برداشته شود، سبب ایجاد یک پرده ما بین کیسه بیضه و آلت تناسلی خواهد شد. معمولاً پسران پس از رسیدن به سن بلوغ متوجه غیر طبیعی بودن دستگاه تناسلی خود می شوند، گاهاً نیز پس از ازدواج بعلت ایجاد شدن مشکلاتی فرد در پی حل کردن مشکل خود می افتد.
درمان
درمان این بیماری با عمل جراحی پلاستیک است. بسته به نوع و بزرگی پرده، از روشهای جراحی متفاوت استفاده می شود. در جامعه ما خیلی بندرت والدین نسبت به اصلاح مشکل فرزند خود اقدام می کنند (البته موارد خفیف نیاز به اقدامی خاصی ندارند) و بیشتر در سنین بزرگسالی مردها بدنبال حل کردن مشکل خود می باشند.

Rate this post

This Post Has 0 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top