میکروپنیس یک اصطلاح پزشکی است و تعریف میکروپنیس به آلت تناسلی مردانه ای اطلاق می…
وازکتومی چگونه از حاملگی جلوگیری میکند؟
سلولهای جنسی که در بیضه ساخته میشوند، از طریق لولههای منیبر راست و چپ، وارد مایع منی میشوند. در وازکتومی، این دو لولـه را مسدود میکنند و در نتیجه سلولهای جنسی قادر به عبور نیستند. در وازکتومی بدون تیغ جراحی، که با بیحسی موضعی انجام میشود، شکاف کوچکی به طول ۲ تا ۳ میلیمتر بر روی پوست ایجاد میکنند. سپس با وسایل مخصوصی لایههای سحطی را کنار میزنند و از همین فضای کوچک لولـههای منیبر را خارج میسازند. پس از انجام عمل، که بینیاز از بخیه است، محل را پانسمان میکنند. سوراخ باقیمانده حداکثر ظرف ۴۸ ساعت ترمیم و محو میشود.
دکتر صدقآذر تأکید میکند: «داوطلب تنها زمانی درد مختصری احساس میکند که مادة بیحسکننده به او تزریق میشود و پس از تزریق، هیچ دردی احساس نخواهد کرد.» این عمل، بهطور متوسط، در مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه خاتمه مییابد. داوطلب باید تا مدت ۲۴ ساعت پس از عمل استراحت کند و از انجام دادن کارهای سنگین تا یک هفته بپرهیزد. اما اگر کار روزمرة او سنگین نباشد، زودتر از این مدت میتواند به سر کار خود بازگردد.
دکتر جعفری در مورد احتمال وقوع بارداری بلافاصله پس از انجام عمل وازکتومی هشدار میدهد و میگوید: «به علت باقی ماندن تعدادی از سلولهای جنسی یا اسپرم در لولـههای تناسلی، خطر حاملگی بلافاصله پس از وازکتومی از میان نمیرود. زوجها باید به مدت سه تا شش ماه از یک روش مطمئن دیگر پیشگیری از بارداری استفاده کنند. برای حصول اطمینان از حذف سلولهای جنسی از ترشحات دستگاه تناسلی مرد، متقاضی باید آزمایش شمارش اسپرم انجام دهد. اولین آزمایش دو ماه پس از عمل درخواست میشود. البته برای حصول اطمینان کامل، تکرار آزمایش در چهار و شش ماه پس از عمل نیز ضروری است.
This Post Has 0 Comments